Har du spørsmål?

Velg ditt senter og kontakt direkte

Ofte stilte spørsmål

Lurer du på noe vedrørende ditt medlemsskap hos Sky Fitness? De mest vanlige spørsmålene finner du svar på her.

Send epost direkte til ditt senter. Du kan finn ditt lokale senter her

Medlemskapet koster fra 299,- per måned og har ingen bindingstid. Innmeldingsavgift på 199,- vil i tillegg bli trukket ved første betaling. Minner om 16 års aldersgrense og at det er en måneds oppsigelse på medlemskapet.

Du kan minimum være medlem i to måneder hos oss, da vi har en måneds oppsigelse på medlemskapet. Innmeldingsavgift på 199,- vil i tillegg bli trukket ved første betaling. Det er viktig at du sier opp medlemskapet samtidig som du melder deg inn hvis du kun ønsker tomåneders medlemskap.

Ja det er det på de fleste sentrene, du må sende epost direkte til ditt lokale senter eller ta kontakt på Facebook/Instagram til det senteret du ønsker å trene på for å høre. Finn ditt senter her

Gå inn på sentersiden til ditt lokale senter. Her kan du lese mer om personlig trening på ditt senter og bestille time til en av våre PT´er. Finn ditt senter her

Ja, hos oss kan du først bli medlem det året du fyller 16 år.

For å si opp medlemskapet ditt, må du sende en skriftlig oppsigelse på epost direkte til ditt senter. Kontaktinfo finner du på sentersiden til ditt treningsstudio. Oppgi hvilket senter du tilhører ( VIKTIG ) og gjerne en begrunnelse. Det er viktig å huske at medlemskapet har en måneds oppsigelsestid.

På noen plasser er dette mulig (Østlandet, Bergen, Bodø/Fauske). På de andre lokasjonene kan du kun trene på det senteret der du har meldt deg inn. Hvis du flytter fra en by til en annen, der vi også har treningssenter, velger du senter i menyen og kontakter oss på e-post, så overfører vi medlemskapet.